İşte Şota'nın Trabzonspor'u

16 Temmuz'da Avrupa Ligi sınavına çıkacak olan Trabzonspor'da kadro şekillenmeye başladı. Hollanda'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, Kevin Constant'ı sol bekte denedi. Sol bek açığını Gineli futbolcuyla kapatmaya çal

İşte Şota'nın Trabzonspor'u

16 Temmuz'da Avrupa Ligi sınavına çıkacak olan Trabzonspor'da kadro şekillenmeye başladı. Hollanda'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, Kevin Constant'ı sol bekte denedi. Sol bek açığını Gineli futbolcuyla kapatmaya çalışan Şota, yapılacak transferlere kadar başka isimleri de bu mevkide denemeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'un Hollanda kampında uzun bir sakatlık sürecinden sonra hazır olarak geri dönen kaleci Onur Kıvrak da dikkat çeken isimlerin başında yer aldı. Onur Kıvrak kurtarışlarıyla göz doldururken, kalede büyük bir rekabet yaşanıyor. Gürcü teknik adam, taktik antrenmanlarda savunmanın göbeğinde Mustafa Yumlu-Uğur Demirok ikilisini kullanıyor. Oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Şota Arveladze, Mustapha Yatabare ile de özel ilgileniyor. Cardozo'nun sakatlıktan dönüşünün uzaması nedeniyle Avrupa Ligi'ndeki maça Yatabare'yi hazırlayan Gürcü teknik adamın geçen sezon kiralık giden Gökhan Karadeniz'in de hazır olmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler