İşte Salih tişörtleri

Hafta sonunda oynanan Galatasaray - Trabzonspor mücadelesi,  futbol ve skordan çok, karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'le gündeme damga vurmuştu. Verdiği hatalı kararlar sonrası Bordo Mavili futbolcu Salih Dursun, hakemin yere düşen kırmızı kartını al

İşte Salih tişörtleri
Hafta sonunda oynanan Galatasaray - Trabzonspor mücadelesi,  futbol ve skordan çok, karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'le gündeme damga vurmuştu. Verdiği hatalı kararlar sonrası Bordo Mavili futbolcu Salih Dursun, hakemin yere düşen kırmızı kartını alarak Bitnel'e göstermiş ve bu hareketi başta Trabzpnspor camiası olmak üzere birçoık futbolsever tarafından büyük beğeni toplamıştı. Maç sonrasında Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada, bu anın bir tişörtle ölümsüzleştirileceği açıklanmıştı. 
 
Ve sonunda herkesin merakla beklediği tişört ilk kez görücüye çıktı. Karadeniz ekibinin resmi twitter hesabı, tişört tasarımını takipçileriyle paylaştı. 
 
Geliri hakemlere gidecek!
 
Trabzonspor Kulübü, tasarımı yayınlarken, sürpriz bir açıklamayı da beraberinde yaptı. Kulüp, "Salih Dursun T-Shirt'lerinin geliri başarılı genç hakemlerimize yurtdışı eğitimleri için burs olarak verilecektir." diyerek geliri kulüp için değil, Türk futbolu için kullanacaklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler