İşte Rize'ye verilen Marin cevabı

Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Trabzonspor'dan Marko Marin ve Galatasaray'dan Emre Çolak'ı istediklerini ancak olumlu cevap alamadıklarını söyledi.   Deniz, "Şu ana kadar bu futbolcular ile ilgili bir gelişme olmadı. Kulüplerinden

İşte Rize'ye verilen Marin cevabı
Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Trabzonspor'dan Marko Marin ve Galatasaray'dan Emre Çolak'ı istediklerini ancak olumlu cevap alamadıklarını söyledi.
 
Deniz, "Şu ana kadar bu futbolcular ile ilgili bir gelişme olmadı. Kulüplerinden istediğimiz bu oyuncular ile ilgili bize dönüş yapılmadı. Sanırım bu iki futbolcunun transferi gerçekleşmeyecek. Görüştüğümüz oyuncular var. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda temaslarımız sürüyor. Takımda sürekli yer alabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Takviye oyuncular takıma katkı sağlamalı. Transfer olsun diye transfer yapmayacağız" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor