İşte Medjani'nin Yeni Takımı!

Trabzonspor'a Vahid Halilhodzic ile birlikte gelen Carl Medjani, Hacıosmanoğlu'nun başarısız yönetimi sebebiyle yaşanan ekonomik kriz sebebiyle bordo mavili kulüple sözleşmesini fesheden Cezayirli futbolcu geçen sürede bir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.

İşte Medjani'nin Yeni Takımı!

Trabzonspor'a Vahid Halilhodzic ile birlikte gelen Carl Medjani, Hacıosmanoğlu'nun başarısız yönetimi sebebiyle yaşanan ekonomik kriz sebebiyle bordo mavili kulüple sözleşmesini fesheden Cezayirli futbolcu geçen sürede bir kulüple anlaşma sağlayamamıştı. Fransa medyasına yansıyan haberlere göre Medjani büyük bir ihtimalle Toulouse ile anlaştı.

Franda Lig 1'de küme düşmeme mücadelesi veren Toulouse, Medjani gibi başarılı bir futbolcu ile lige tutunmak istiyor. Daha önce de Fransa da Lorinet, Metz, Monaco gibi kulüplerde forma giyen Medjani bu ülkede piyasası olan bir futbolcu. 

Bu transferin önümüzdeki günler resmiyete kavuşması ve kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor