İşte katledilişin istatistiği

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un 2-1 kaybettiği Galatasaray maçında, ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Bordo-mavili ekip, bu sezon en az faul yaptığı (9 faul) karşılaşmada 4 kırmızı kart görmüş oldu Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de

İşte katledilişin istatistiği

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un 2-1 kaybettiği Galatasaray maçında, ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Bordo-mavili ekip, bu sezon en az faul yaptığı (9 faul) karşılaşmada 4 kırmızı kart görmüş oldu

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 21 maçta 8 kez kırmızı kart gördü. Trabzonspor böylece ligin en çok kırmızı kart gören takımı oldu. Trabzonspor bu sezon 8 kırmızı kartın 5 tanesini Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında gördü. 

EN SON 2001-02 SEZONUNDA 4 KIRMIZI

Trabzonspor deplasmanda 2-1 kaybettiği Galatasaray maçında 4 kez kırmızı kart gördü. Özer, Aykut, Cavanda ve Salih kırmızı kartla oyun dışında kalırken bordo-mavili takım en son 2001-02 sezonu 30.haftasında 07.04.2002 tarihinde Antalyaspor deplasmanında 4 kırmızı kart (Metin Aktaş, Hasan Üçüncü, Macit, Gökhan Kolomoç) görmüştü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor