İşte gerçek Rodallega!

Büyük umutlarla geldiği Trabzon’da geçen sezon beklenen etkiyi gösteremeyen Rodallega, Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten 2 dakika sonra müthiş bir vuruşla golü attı.

İşte gerçek Rodallega!
Geride bıraktığımız sezonun devre arasında büyük umutlar ve uzun uğraşlar sonrasında kadroya katılan Hugo Rodallega, bir türlü istenen katkıyı sağlayamamıştı...

Kolombiyalı futbolcu, Burak Yılmaz geldikten sonra ayrılığın eşiğinden dönerken Gençlerbirliği maçında fişi çekti.

82. dakikada Olcay’ın yerine oyuna giren Rodallega, 84’te Yusuf Yazıcı’nın güzel asistinde çok şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Medical Park Stadı’nda tribünleri ayağa kaldıran ve galibiyet fitilini ateşleyen Kolombiyalı yıldızı teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından ayrıca tebrik etti.

Göztepe maçının ardından Gençlerbirliği önünde de gol atan Rodallega, forma giydiği 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler