İşte bu fotoğrafın hikayesi

Trabzonspor'da Mersin maçında 48. dakikada atılan golün ardından frikiğe kullanan Marko Marin kulübeye koşup teknik direktör Hami Mandıralı’yla sevincini paylaşmıştı. Karşılaşmanın ardından hocalarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen ve Mandıralı’ya h

İşte bu fotoğrafın hikayesi

Trabzonspor'da Mersin maçında 48. dakikada atılan golün ardından frikiğe kullanan Marko Marin kulübeye koşup teknik direktör Hami Mandıralı’yla sevincini paylaşmıştı.

Karşılaşmanın ardından hocalarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyen ve Mandıralı’ya haksızlık yapıldığını belirten Marin’in bu sözlerini genç teknik adama soruldu. Alman futbolcunun maç sonunda da sarıldığı Hami Mandıralı o fotoğrafın sırrını anlattı. Trabzonspor’un efsanesi, “Marin çok duygusal bir çocuk. Takımda kiralık olmasına rağmen kötü sonuçlardan çok etkileniyordu. Ben de ona hep destek veriyordum. Ne kadar önemli bir yıldız olduğunu hatırlatıyordum. Marin, maç öncesinde galibiyet alarak beni mutlu edeceklerini söyledi. Bu yüzden bana sarılarak sevincini paylaştı. Sadece o değil oyuncularımın hemen hepsi beni seviyor. Onlara nasıl destek oluyorsam, onlar da bana destek oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor