İstanbulspor Trabzonspor maçını böyle değerlendirdi! “Bir sezon böyle olacakmış gibi…”

İstanbulspor - Trabzonspor maçının değerlendirmesi. 

İstanbulspor Trabzonspor maçını böyle değerlendirdi! “Bir sezon böyle olacakmış gibi…”

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk maçında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında İstanbulspor ile karşılaştı. 

Bordo mavililer Cornelius ve Denswil'in golleriyle müsabakayı 2-0 kazandı.

Uzun yıllardır Trabzonspor’u takip eden, Trabzonspor’un içinde dışında ne gibi gelişmeler yaşanıyor, hepsi ile ilgili olarak geniş bir belleğe sahip olan, eski futbolcu olduğu içinde, sahaya bakış açısını empati yaparak değerlendirme avantajına sahip olan Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, 'Anahtar Deliği' köşemize karşılaşmayı değerlendirdi.

İstanbulspor Trabzonspor maçını böyle değerlendirdi! “Bir sezon böyle olacakmış gibi…”

Lakot şu yorumda bulundu; 

TRABZONSPOR'UN GALİP GELMESİNDEKİ ÖNEMLİ ETKEN

“Sahada, oyuna temkinli başlayan, geriden oyun kurmaya çalışan bir Trabzonspor izledik. Öne geçiceye kadar golün sinyallerini veren bir oyun anlayışı, duran top organizasyonundan golü getirdi. Trabzonspor devreye farklı skor ile girebilirdi. Fakat, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında topu İstanbulspor’a bırakan Trabzonspor, rakibine ilk cılız pozisyonu 51. dakikada verdi. İkinci gole kadar işi rölantide tutan Trabzonspor, Denswilin golüyle iyice rahatladı. Abdullah Hoca’nın doğru zamanlarda oyuncu değişikliğine gitmesi Trabzonspor’un galip gelmesindeki bir başka etken oldu. 

ALLAH BEREKET VERSİN!

Ligin ilk müsabakaları bütün takımlar için zor geçer. Sezon başında yoğun bir tempoda antrenman yapmış futbol takımlarının temaşaya dönük performanslarını 5 veya 6’cı haftadan sonra değerlendirmek gerekir. Ligin ilk müsabakalarında önemli olan kaybetmemek yada kazanmaktır. Trabzonspor da İstanbulspor karşısında bunu yaptı. Şampiyon takım Lige, hanesine üç puan yazdırarak başladı. Gol yemedi, iki gol attı. Allah bereket versin!

"BİR SEZON BÖYLE OLACAKMIŞ GİBİ..."

Gelelim oyuncu performanslarına; Larsen ve Trezequet gösterdikleri performans ile gelecek adına umut verdi. Hamsik’in yokluğunda Siopis elinden geleni sahaya yansıtmaya çalıştı. Wisca ve Bakasetas eski görüntülerinden çok uzak performans sergilediler. Fakat çok kısa sürede toparlanacaklarına inanıyorum. Kısacası Trabzonspor’un bu maçtaki performansını göz önünde bulundurup, bir sezon böyle olacakmış gibi yorumlar bu takıma haksızlık olur! Trabzonspor her geçen gün üzerine koyarak Lig maratonun göğüsleyecektir. Buna önce bizler inanmak zorundayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor