İstanbulspor Teknik Direktörü Korkmaz maç sonu konuştu "Maça gergin başladık"

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Trabzonspor karşısında iki farkla mağlup olduğu maçın sonunda açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor Teknik Direktörü Korkmaz maç sonu konuştu "Maça gergin başladık"

Haber61 - Spor Servisi - İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz maç sonu açıklamalarda bulundu.

Osman Zeki korkmaz şunları söyledi;
“Kesinlikle bir fiziksel ve taktiksel hazırlığımız vardı ama mental hazırlığı ihmal ettik. Karşımızda geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor vardı. Maça gergin başladık. Genelde alışık olmadığımız tonda bir5 sakinlikle konuşma yaptık. Trabzonspor bütün alanları kullanabilen bir takım. Bu alanları iyi kapattık. Ama ikinci bölümde top rakipteyken baskı yapmamız gerekirken geride kaldık. Bunu yapamayınca Trabzonspor kaliteli oyunculardan kuruluşu olduğu için geri yaslandık. Bunu kıramadık. 3. Bölgede ikinci yarı belirgin bir şekilde top bizdeydi ama daha soğukkanlı ataklar yapmamız gerekiyordu, yapamadık. Elimizdeki oyuncuları geliştirmemiz lazım. Mental konuyu halletmemiz gerekiyordu. Geçen sene duran toplardan gol yememiştik. bugün iki tane yedik. Biraz uyuduk buralarda. Kendi adımız yapmamız gereken analizler var. Elimizdeki oyuncularla ne yapabiliriz bunun hazırlığını yapmamız lazım. Kendi alan savunmamız içinde de dağıldık. Bu maç bizi kendimize getirmiş olması lazım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor