İstanbulspor Teknik Direktörü Korkmaz: Hak ederek çok iyi oynadılar"

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor Teknik Direktörü Korkmaz: Hak ederek çok iyi oynadılar"

İstanbulspor Teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Trabzonspor ile yapacağı Süper Lig'in ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Korkmaz açıklamalarında "Öncelikle Trabzonspor’u tebrik ederek başlamak istiyorum. Hak ederek pozitif futboluyla çok iyi oynadılar. Avrupa'da başarılar diliyorum. Pozitif futbol oynamaya çalışan temaşa sanatı olan futbolda bunu başaran teknik adamlar başarılı oluyor. Bunu TFF 1. Ligde başardık ve Süper Lig’e geldik. Ligin marka değerini artırmak için daha çağdaş pozitif futbol oynamaya çalışan bir takım olacağız. Tualin üzerinde farklı bir renk oluşturmaya çalışacağız. Geçen sene farklı formasyonlar uyguladık. Bu sezon ilk antrenmanda bunu konuştuk İki temel formasyonu oynayabilen, anında reaksiyon verebilen bir takım olmamız  gerekiyordu. Zengin bir oyun kültürü  üretebiliriz. Bugün de farklı bir formasyonla saha çıkacağız. İlk defa deneyeceğiz. Bizim ve Trabzonspor’un kuvvetli yanlarını analiz ettiğimizde bu formasyon bizim için daha iyi olacağını düşündük." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor