İstanbul'da önemli zirve!

Trabzonspor'da son durum değerlendirildi

İstanbul'da önemli zirve!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yöneticilerle birlikte teknik direktör Ersun Yanal'la takımın durumunu görüşmek üzere İstanbul'da toplantı gerçekleştirdi.

Yanal'a, takımın niye bu durumda olduğunu soran Başkan Usta'nın, tecrübeli teknik adama inancının tam olduğunu da dile getirdiği öğrenildi. 

Bütün olumsuzluklara rağmen iyi günlerin geleceğine inanan Muharrem Usta'nın, yöneticilere, Ersun Yanal'ın tartışılmaması yönünde telkinde bulunduğu da ifade edildi. 

Öte yandan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kötü gidişe dur demek için Milli arada yoğun bir mesai harcayacak. 

Takımının kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam, bu olumsuzluğu gidermek için kolları sıvarken, Akhisar Belediyespor karşısına çok daha dirençli bir takım ile çıkmanın planlarını yaptığı ifade edildi. 

Maçın başındaki dirençli görüntülerinin yenen bir golden sonra tamamen alt üst olduğunu belirten Ersun Yanal, "Kırılgan yapımızı ortadan kaldırmalıyız. Kaybettiğimiz maçların ilk yarılarında yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik ve sonrasında yediğimiz gollerin de geri dönüşümünü bir türlü yapamadık" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor