İspanyollardan flaş iddia! Trabzonspor'un eski yıldızı Fenrbahçe'ye mi gidiyor?

Trabzonspor forması ile Süper Lig'de harikalar yaratan Alexander Sörloth için yeni rota Fenerbahçe olabilir iddiası ortaya atıldı.

İspanyollardan flaş iddia! Trabzonspor'un eski yıldızı Fenrbahçe'ye mi gidiyor?

Real Sociedad forması ile İspanya'da iyi bir sezon geçiren Alexander Sörloth için ilginç şekilde hala transfer kararı verilemiyor!

İspanyol basınının duyurduğu gelişmeye göre Sociedad süreci ağırdan alırken, ayrıca da bütçesini çok zorlamak istemiyor.

Nihayetinde ise bu tatsız sürecin parçası olmaktan sıkılan Norveçli golcü, kariyeri için en iyi tercihi yapmak istiyor ve kendisine sunulacak projelere şans vermeyi planlıyor.

Türkiye'ye kiralık olarak gelmesini ve satın alma opsiyonunun da sözleşmeye eklenmesini özellikle gündeme taşıyan İspanyollar, Real Sociedad'ın olumsuz tavrının, Norveçli golcü için kritik açılımlara sebep olabileceğini belirtiyor.

La Liga ekibi ile sezon genelinde 41 maça çıkan Alexander Sörloth, şu ana kadar 14 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Sörloth (16)

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler