İspanyollardan bomba iddia! "Trabzonspor'a bedava stoper..."

Yeni sezon öncesi birçok pozisyona transfer yapacak olan Trabzonspor'da stoper transferi için de hareketlilik yaşanıyor.

İspanyollardan bomba iddia! "Trabzonspor'a bedava stoper..."

Kampa kadar transferleri yetiştirmek isteyen ve ilk transferini Kourbelis ile yapan Trabzonspor'un stoper transferi için rotayı İspanya'ya çevirdiği öne sürüldü.

"Joaquin Fernandez gündemde"

İspanyol basınında yer alan habere göre Trabzonspor, La Liga ekibi Real Valladolid ile sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki stoper Joaquin Fernandez'i gündemine aldı.

"Oyuncu acele etmeyecek"

Trabzonspor'un Joaquin Fernandez transferinde oldukça istekli olduğunun altı çizilirken, bonservisi elinde olan İspanyol stoperin karar vermek için acele etmeyeceği kaydedildi.

Real Valladolid ile sözleşmesini uzatmayan ve takımdan ayrılan 1.90'lık stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ağustos 2018'den bu yana Real Vallodolid forması giyen Joaquin Fernandez, 5 yıllık süreçte 120 kez forma giyerken 1 gol kaydetti.

trabzonspora-bedava-stoper-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor