İspanyol yazardan Bongonda yorumu

İspanyol yazar Bongonda ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

İspanyol yazardan Bongonda yorumu
İspanyol Marca Gazetesi yazarı Rocio Gievara, Trabzonspor’un yeni transferi Bongondo’yı yorumladı.

İşte o değerlendirme

Theo Bongonda, geleceğin en önemli oyuncuları arasında yer alabilecek potansiyele sahip bir isim. Celta Vigo, Manchester City’ye, Nolito’yu sattığı zamanda teknik direktör Eduardo Berizzo’dan onun boşluğunu Bongondo’yu alarak doldurmuştu. 21 yaşındaki oyuncu özellikle hızı ve driplingleriyle dikkat çekiyor. Top tekniği son derece yüksek bir futbolcu. Klasik bir sol kanat oyuncusunun olması yanında çok yönlülüğüyle de hücümda fark yaratabiliyor. Sol kanat, onun en iyi olduğu yer. Bu bölgeyi oldukça aktif şekilde kullanıyor.

Atak gücü daha iyi

Uzaktan attığı şutlar, onun tehlikeli özelliklerinden biri. Savunma konusunda biraz zaafları var. Açıkçası atak  gücü daha iyi. Geliştirmesi gereken yerlerden biri de, ceza sahasına girdiği zaman daha doğru kararlar vermesi konusundaki eksikliği. Ancak henüz 21 yaşında olan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bunları da zamanla aşacaktır. Genç olduğu için Türk futboluna uyum süreci fazla uzun sürmeyecektir. Başarıya ve öğrenmeye aç bir isim.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler