İsmail Kartal'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Oyuncularıma kimse ceza veremez..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama geldi.

İsmail Kartal'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Oyuncularıma kimse ceza veremez..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Maçın ardından gergin anlar yaşanırken, iki kulüp cephesinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçta yaşananlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde;

"Oyuncularım kendilerini savunmayacak mıydı?"

Bu kadar olaylar oluyor, şiş düşüyor üzerinden, bıçak var. 200-300 kişi sahaya atlıyor. Oyuncularım kendilerini savunmayacak mıydı? Birinin dayak yiyip, şişlenip, bıçaklanmasını mı bekleyecektik?

Oyuncularıma ceza meza kimsenin verebileceğini düşünmüyorum. Ne yapsın oyuncum kendini müdafaa etmesin mi? Asıl işin koridor kısmı var, o konuşulmalı. Osayi geldi ve birisi ona vurdu. Kafasını duvara vurarak baygınlık geçirdi. Orada büyük saldırıya maruz kaldık.

Bütün bu yaşananlarda sonra sanki günün sonunda biz suçluymuşuz gibi, oyuncular ceza alacakmış gibi bir algı var. Anlayamıyorum. Bu nasıl olur, inanamıyorum.

"Sahaya atlayarak kadar cesaretin var, yüzünü niye saklıyorsun?"

Yüzü maskeli biri sahaya atlıyor. Trabzonlu mert insandır, Karadenizliler delikanlı insanlardır. Ben de Karadenizliyim, Rizeliyim. Sen sahaya atlıyorsun, niye yüzün kapalı, sen kimsin? Seni biri mi oraya gönderdi? Sahaya atlayarak kadar cesaretin var, yüzünü niye saklıyorsun?

Livakovic, çok duygusal bir çocuk. İçine kapanık bir çocuk. Çok etkilendi. Şu an milli takımda, gelince ruh halini konuşacağız. Babası, ailesi Hırvatistan’da ayağa kalkmış durumda

Kaynak:HaberGlobal

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor