İngiltere'den flaş Trabzonspor iddiası

Trabzonspor'un ünlü yıldıza teklif yaptığı yazıldı

İngiltere'den flaş Trabzonspor iddiası
Gelecek yıl zirveye oynayacak bir kadro için en az 5 transfer yapacağını duyuran Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz Basınından Daily Star, Manchester United forması giyen Marouane Fellaini için Trabzonspor'un teklif yaptığını yazdı. Gazete, 29 yaşındaki oyuncunun bordo-mavililerin teklifine sıcak baktığına yer verdi. Aynı gazete, Başkan Muharrem Usta'nın, görüşmelerin iyice somutlaşması üzerine önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek oyuncu ve menajeri ile masaya oturacağı, işi bitirmeye çalışacağını belirtti.

BİR YILLIK DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Başkan Usta'nın, bu sezon Manchester United forması altında 47 maça çıkan oyuncunun yüksek maliyetini sponsorlar aracılığı ile karşılamayı planladığı, bunun için birkaç firma ile masaya bile oturduğu öne sürülüyor. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan süper yıldızı almak için İngiliz ekibi ile kıran kırana pazarlık yapan bordo-mavili yönetim, bu konuda oyuncudan da yardım istedi. Fellaini'nin yönetiminden bonservisinde indirim istediği belirtiliyor. İngiliz ekibi ile Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, Avrupa Ligi de dahil olmak üzere toplam 143 maça çıkan Fellaini, 15 gol ve 9 asistlik performans ortaya koydu. Yıldız oyuncu 2014 yılında Everton'dan 32 milyon euro'ya transfer edilmişti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor