İngilizlerden Trabzonspor yorumu: Durdurulamaz!

İngiliz basını Trabzonspor'u manşetlerine taşıdı.

İngilizlerden Trabzonspor yorumu: Durdurulamaz!

Trabzonspor’un başarısı sadece Türkiye değil Avrupa’nın da gündeminde. İngiliz basınından The Analyst, ligin lideri olan bordo-mavililer için, "Başarısı hafife alınmamalı. Nwakaeme, Bakasetas ve Cornelius şampiyonlukta kilit rol oynayacak" yorumunu yaptı.

Abdullah Avcı ile bu sezona damga vuran ve en yakın rakibinin ( Konyaspor ) 9 puan önünde lider olan Trabzonspor 'un başarısı, Avrupa'da da gündem yarattı. Son olarak İngiltere basınından The Analyst, Süper Lig ile ilgili yaptığı detaylı incelemede bordo-mavililer için, "Durdurulamaz" yorumunda bulundu.

Fırtına'nın 9. haftadan itibaren liderliği aldığına vurgu yapılan haberde, "3 büyükler ne kadar kötü olsalar da Trabzonspor'un başarısı hafife alınmamalı. Hücum eden üçlü Anthony Nwakaeme (6 gol, 7 asist), Anastasios Bakasetas (8 gol, 4 asist) ve Andreas Cornelius'un (11 gol, 1 asist) performansı, şampiyonluk kazanmalarında kilit rol oynayacak.

Trabzonspor şu anda durdurulamaz görünüyor" ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor