İngiliz ekibinin Onur ısrarı

İngiltere basınından Onur için iddia ortaya atıldı

İngiliz ekibinin Onur ısrarı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi ve Kaptanı Onur Rcep Kıvrak için İngiliz basını West Ham United'ın devrede olduğunu yazdı. Yaz transfer döneminde görüşme gerçekleştirileceği yazılan haberde Trabzonspor'un kaptanını bırakmak istemediği belirtildi.

Talksport'ta çıkan habere göre; Onur'u yakından takip eden West Ham'ın teknik direktörü Slaven Bilic, transfer için yönetime rapor sundu. Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemden Onur'u yakından tanıyan Bilic'in, West Ham'da performansları eleştiri konusu olan Adrian ve Darren Randolph'tan memnun olmadığı kaydedildi. 29 yaşındaki milli kaleci Onur'u isteyen İngilizlerin Trabzonspor'dan ise ret yanıtı aldığı belirtildi.

YÖNETİM AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan daha önce Onur Kıvrak hakkında çıkan transfer haberleri üzerine açıklamalarda bulunan bordo mavili yöneticiler, yetenekli kaleciyi bırakmayacaklarını ve şampiyonluğa giderken kendileri için önemli bir isim olduğunun altını çizmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor