İngiliz devi Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı

Trabzonspor'da ingiliz devinin Uğurcan Çakır teklifi ortaya çıktı.

İngiliz devi Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili kulüpte gösterdiği yüksek performans ile dikkatleri üzerine çeken Uğurcan için İngiltere Premier Lig ekipleri sıraya girmişti. Bu gelişmelerin ardından İngiliz devinin genç kaleci için Trabzonspor'a teklif etmeye hazırlandığı rakam da ortaya çıktı. İşte son gelişmeler...

Trabzonspor'un kalesini başarıyla koruyan Uğurcan Çakır İngiliz devi Liverpool'un gündeminde.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına giren Uğurcan Çakır ile ilgili transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Bir dönem bordo-mavili takımı da çalıştıran ve şu anda TFF 3. Lig ekiplerinden Artvin Hopaspor'un başında bulunan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, milli kalecinin kendisine yaptığı Liverpool açıklamasıyla ilgili konuştu.

LIVERPOOL TAKİPTE

Uğurcan Çakır'ı gösterdiği üstün performans sonrası birçok kulüp yıldız file bekçisini takip altına alırken, en çok ön plana çıkan takım İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool oldu.

Geçmiş yıllarda Trabzonspor'da teknik direktörlük ve alt yapı kordinatörlüğü görevlerini yürüten Sadi Tekelioğlu, Uğurcan Çakır ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Çakır'ın kendisine sarf ettiği Liverpool sözlerinden bahsetti.

Tekelioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Uğurcan için Trabzonspor'un gönlünden geçen 50 milyon Euro. Milan'ın kalecisine bakıyorum, sonra Uğurcan'a bakıyorum, sonra da diğer kalecilere bakıyorum. Uğurcan 50 milyon Euro etmeyecekse bu Uğurcan'ın suçu değil. Ülke futbolunun bu parayı etmemesiyle alakalı.

Sanki Türkiye'nin bir kotası var. 50 milyon Euro bize fazla gelebilir ancak Avrupa için fazla değil. Uğurcan'ın geçen sezon talibi vardı. Uğurcan'a İngiltere'deki takımlara gitmesi yönünde fikir verdim.

Uğurcan Çakır'ı sezon sonunda Liverpool transfer edecektir. Liverpool'un teklifine Trabzonspor hayır demeyecektir. Uğurcan ile görüştüm. Liverpool'un kendisiyle ilgilendiğini bana söyledi." ifadelerini kullandı.

LIVERPOOL'DAN UĞURCAN İÇİN 30 MİLYON EURO

 İngiliz ekibi Liverpool'un Uğurcan Çakır ısrarı sürüyor. Brezilyalı kalecisi Alisson Becker'in ardına genç bir yetenek eklemek isteyen Liverpool, 24 yaşındaki Uğurcan için 30 milyon Euro'yu gözden çıkarırken sezonun tamamlanmasının ardından Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler