İmzalar atıldı - Ahmet Ağaoğlu Birdal Öztürk

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Birdal Öztürk arasında protokol imzalandı.

İmzalar atıldı - Ahmet Ağaoğlu Birdal Öztürk

Tüm spor branşlarında altyapıya önem veren Trabzonspor, bugün basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında yaz okulu açılması için Akyazı Medical Park Stadyumu’nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle protokol imzaladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Amatör Branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ün katıldığı törende her iki taraf da atılan bu adımın Trabzon’un spor kültürü için hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza töreninin ardında konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Trabzon’da sadece futbol alanında Yusuf Yazıcılar, Abdulkadir Ömürler yetiştirmiyoruz. Tüm spor branşlarında da altyapılardan yeni çocukların, genç sporcuların çıkması için mücadele ediyoruz. Umarım bu protokol sayesinde genç basketbolcularımız, genç voleybolcularımız ve genç hentbolcularımız yeniden Trabzon’un gururu olmak için mücadele edecektir” dedi.

Başkana teşekkürlerini sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Sayın Ahmet Ağaoğlu, bugün Trabzon’da uzun zamandır kendi kaderine terk edilen voleybol ve hentbol branşlarının yeniden dirilmesi için çok önemli bir adım attı. Biz de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu adımı destekliyor, kapsamının genişlemesi için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah şimdilik takım sporlarında başlattığımız bu protokolü ilerleyen süreçte bireysel sporları da kapsayacak şekilde genişletiriz. Tekrardan Sayın Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor Kulübü’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor