İmamoğlu loca iddiası için ne dedi?

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye adına Trabzonspor'dan loca aldığı iddiası hakkında konuştu.

İmamoğlu loca iddiası için ne dedi?
Geçtiğimiz günlerde Wikileaks'ta yayınlanan belgeler arasında Trabzonspor'un yeni stadındaki locaların satışı da yer almıştı. Bu iddiaların en dikkat çekici bölümü ise Beylikdüzü Belediyesi'nin 810 bin Euro karşılığında 3 loca satın aldığıydı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu iddiayı yalanladı.

Haber3'e konuşan İmamoğlu "Bir Trabzonsporlu olarak 16 yıldır Trabzonspor'da loca sahibiyim. Bu locayı Beylikdüzü Belediyesi satın almadı. Locayı arkadaşlarımla bir araya gelerek ortak olarak aldık" dedi.

İşte Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'nun yaptığı o açıklama:

Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu Ekrem İmamoğlu olarak 16 yıldır loca sahibiyim. Allah bana ömür ve imkan verdikçe inşallah nice 16 yıllar daha stadımızda loca sahibi olacağım. Kulübümüz de zaten bu ortaya atılan çirkin iddiayı yalanladı. Ben bu camianın bir ferdiyim. Çok iyi bir Trabzonsporlu olduğuma inanıyorum. Nasıl geçmişte her yıl stadımızda loca alıyorsak bundan sonra da alacağız, hiçbir şey buna engel olamaz.  Bugün birçok Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı bürokrat, siyasetçi taraftarı olduğu kulübünün stadından loca alıyorsa Trabzonsporlu Ekrem İmamoğlu da alır. Bu benim de doğal hakkım. Arkadaşlarımla bir araya gelip aldığım ortak locayı başkanı olduğum Beylikdüzü Belediyesi satın almış gibi lanse etmek ise büyük iftiradır. Beylikdüzü Belediyesi'ne yönelik bu yanlışı her kim ya da hangi kurum yapmışsa bu hatayı düzeltmesini ve özür dilemesini beklerim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler