İlk fatura Avni Aker'e kesildi

PFDK, bazı Trabzonspor taraftarlarının stada giriş kartlarına ilk iç saha maçı için blokaj koyulmasına karar verdi. Tribün kapatma yerine bu sezon getirilen "Bireysel Cezalandırma" sistemiyle bu sezon ilk kez Trabzonspor taraftarları cezalandırıldı. Avni

İlk fatura Avni Aker'e kesildi

PFDK, bazı Trabzonspor taraftarlarının stada giriş kartlarına ilk iç saha maçı için blokaj koyulmasına karar verdi. Tribün kapatma yerine bu sezon getirilen "Bireysel Cezalandırma" sistemiyle bu sezon ilk kez Trabzonspor taraftarları cezalandırıldı.

Avni Aker'de Yol Tarafı Kale Arkası A Blok, Deniz Tarafı Kale Arkası B Blok ve Maraton'dan bazı seyircilerin kartlarına blokaj koyuldu. 

Cezanın nedeni ise öğrenildi. Verilen cezaya ilk devre tam 17 kez 'ib... hakem' diye bağırılmasının neden olduğu ifade edildi.

Trabzonsporlu bazı taraftarlar ise sosyal medyada cezaya böyle tepki gösterdiler : 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez!' şeklinde tezahüratlarımız için ceza vermişsiniz, şereftir bize o ceza" 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor