İlk 8 haftanın hücum kralları açıklandı: Trabzonspor’un iki ismi zirvede

Süper Lig’in ilk 8 haftasında en fazla golle sonuçlanan ataklarda yer alan oyuncular belli oldu.
İlk 8 haftanın hücum kralları açıklandı: Trabzonspor’un iki ismi zirvede

Trendyol Süper Lig’in ilk 8 haftasında en fazla golle sonuçlanan atak aksiyonlarında yer alan hücum oyuncuları açıklandı. Listenin zirvesinde, performansıyla dikkat çeken Paul Onuachu yer aldı.

İstatistiklere göre, Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, 9 kez golle sonuçlanan atakta yer alarak zirvede yer aldı. Onuachu’yu, 7 aksiyonla yine Trabzonspor  forması giyen Felipe Augusto takip etti.

Üçüncü sırada ise Barış Alper Yılmaz, Umut Nayir ve Ben Ouanes üçlüsü, 6’şar golle sonuçlanan atakta pay sahibi olarak yer aldı.

Listenin devamında Mauro Icardi, Rafa Silva, Alassane Ndao ve Eldor Shomurodov ise 5’er kez golle biten atak aksiyonlarında bulunarak dikkat çekti.

Bu istatistik, yalnızca gol atan değil, takımın hücum üretkenliğine doğrudan katkı sağlayan oyuncuları da öne çıkarıyor. Özellikle Paul Onuachu’nun kısa sürede Trabzonspor hücum hattına kattığı etki, sezonun ilerleyen haftaları için bordo-mavili taraftarları umutlandırıyor.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir