1. Lig'de Karagümrük ile Bandırmaspor arasındaki Play-Off final müsabakası bugün oynanacak.
Final müsabakasını kazanan taraf, Kocaelispor ve Gençlerbirliği'nin ardından Süper Lig'e adını yazdıran son takım olacak.
Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak müsabaka 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Trabzonlu hakem Yasin Kol yönetecek.
Karagümrük'te Göktan Gürpüz, Bandırmaspor'da Murat Cem Akpınar
Play-Off finalindeki taraflardan Karagümrük'te, Trabzonspor'dan kiralık olarak kadroya katılan Göktan Gürpüz de bulunuyor.
Bu sezon 35 maçta forma giyen 22 yaşındaki 10 numara, takımı adına 5 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan Bandırmaspor ise kadrosunda Trabzonspor altyapısından yetişen Murat Cem Akpınar'ı bulunduruyor.
Sezon arasında kadroya katılan Murat Cen Akpınar, son haftalarda formayı kapmıştı. 26 yaşındaki futbolcunun, Play-Off finalinde de sahada olması bekleniyor.

Kaynak: