"İki İbrahim’den desteğimi çekerim"

TFF seçimleri nedeniyle yaptığı hamleler Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kendiyle çelişkiye düşürdü. Ayrıca bordo mavi camianın da büyük tepkisini çekti.Kendisine destek verenlerden biri olan   Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Ge

"İki İbrahim’den desteğimi çekerim"

TFF seçimleri nedeniyle yaptığı hamleler Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kendiyle çelişkiye düşürdü. Ayrıca bordo mavi camianın da büyük tepkisini çekti.

Kendisine destek verenlerden biri olan   Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de bu duruma isyan etti. 

Genç şunları söyledi;

İbrahim bey gelirken ne söylemişti? ‘Ya kupa beni alır, ya ben kupayı!’ Peki şimdi kupa nerede? Fenerbahçe müzesinde! Peki kupayı oradan alıp size verecek olan yani hakkınızı iade edecek olan kurum kim? Elbette Türkiye Futbol Federasyonu! O zaman siz, ‘kupayı alacağım’ iddiası ile yola çıkarken insanların oyunu almış ve bugün kupanızı vermeyen kişilere destek verecekseniz bunu bilmeliyiz. Geleceksiniz Trabzon’a diyeceksiniz ki; ‘Arkadaşlar ben kupayı alamadım ve şike davası ile ilgili mücadelemiz sona ermiştir’ Bunu Trabzonspor kamuoyuna deklare etmeniz gerekir. Hatta şarttır! Çünkü siz kupayı almak iddiası ile seçmenden oy aldınız.”

Genç şunları kaydetti; “Demirören’i desteklemesi durumunda hiçbir haklı mazereti olmayacağını savunan Genç, “Şimdi diyorlar ki; Trabzonspor Demirören’i listesine yönetici verecek. Hatta İbrahim Usta deniliyor. İki İbrahim de arkadaşım dostum. İkisine de destek oldum. Şöyle yapacaklar; Biz İbrahim Usta’yı TFF’de Yıldırım beyin listesine veriyoruz. Yıldırım bey de biliyorki; İbrahim beyi listeye koymamızın maksadı şike davasında Trabzonspor adına mücadelemizi sürdürecek olmamız. Hacıosmanoğlu bu mücadelenin süreceğini deklare edecek. İbrahim Usta ya da Demirören’in listesine girecek olan Trabzonsporlu üye (Mustafa Beyazlı) aynı açıklamayı yaparak; ‘Ben bu listeye Trabzonspor’un hakkını geri almak için giriyorum’ diyecek. Hem başkanımızın hem de girecek olan üyemizin bu açıklamaları sonrası Demirören Trabzonspor’dan aynı isim listesini alırsa, destek verilmesini mantıklı karşılarım.   Ancak bu şekilde hiçbir gerekçe açıklamadan, bir açıklama yapılmadan, kapalı kapılar ardında konuşulanlarla Demirören’e destek verilirse çok net konuşuyorum, iki İbrahim’den de desteğimi çekerim! Bunu herkes böyle bilmelidir” 

Kaynak; Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor