İki farklı Trabzonspor

Bordo mavililer ilk yarıya göre bambaşka bir görüntü çiziyor

İki farklı Trabzonspor
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci bölümüne, ilk yarıdan daha iyi bir başlangıç yaptı.

Bordo-mavililer, ligin ilk 3 haftasında Kasımpaşa’yı sahasında 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor’a deplasmanda 1-0, Osmanlıspor’a da evinde 2-0 yenildi.
 
İlk 3 haftada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 3 puan toplayan Karadeniz ekibi, lige istediği başlangıcı yapamadı.

Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında ise deplasmanda Bursaspor’u 2-1, Kasımpaşa’yı 1-0, Gaziantepspor’u da 4-0 mağlup ederek ilk 3 haftada 3 galibiyetle 9 puan çıkarmayı başardı.

– Daha golcü

Ligin 16 hafta süren ilk bölümünde 12 golle en az gol atan ikinci takım olan Trabzonspor, devre arasının ardından daha golcü bir kimlik sergiledi.

Bordo-mavili takım, ikinci bölümün 3 haftasında 7 kez rakip fileleri havalandırarak daha iyi bir gol ortalaması yakaladı.

İlk 16 haftada 0,75 gol oranıyla oynayan Karadeniz ekibi, ikinci yarının 3 haftalık döneminde 2,33’lük bir ortalamaya sahip oldu.

– En farklı galibiyeti aldı

Trabzonspor, ikinci bölümün ilk 3 haftasında, bu sezonki en farklı galibiyetine de imza atarken ilk kez 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.

Geçen sezon ligin 32. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 6-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, 20 hafta sonra en farklı galibiyetine imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor