İki bakanlıktan Trabzonspor’a 19 icra dosyası! 2021’de yenisi eklenmiş

Trabzonspor'un 79. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Bordo-mavililerde, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık yaptığı 47. Dönem Yönetim Kurulu, mali ve idari yönden ibra edildi.

İki bakanlıktan Trabzonspor’a 19 icra dosyası! 2021’de yenisi eklenmiş

Trabzonspor'un olağan genel kurulu, KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür Merkezi Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyelerin yanı sıra kulüp eski başkanı Ahmet Celal Ataman ve genel kurul üyeleri katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığını, Kulüp Divan Başkanı Ali Sürmen yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, mali bilanço hakkında üyelere bilgilendirmede bulundu. Zengin, 31.10.2022 tarihi itibarıyla kulüp borcunun 2 milyar 383 milyon 299 bin 681 TL olduğunu açıkladı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan genel kurul üyeleri idari ve mali faaliyetlerle ilgili görüşlerini belirtilerek, önerilerde bulundu.

Genel Kurul’da Trabzonspor’un mali genel durumu ile alakalı değerlendirmeler yapıldı.

Genel Kurulda dağıtılan kitapçıklarda 2 Bakanlığın Trabzonspor’a toplam 19 icra dosyasının devam ettiği ve 2021 yılında da yenilerinin eklendiği görüldü.

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından Trabzonspor aleyhinde 9 icra dosyası bulunurken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 10 icra dosyası bulunduğu görüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı son olarak 2021 yılında tahsis bedeli alacağı için Trabzonspor aleyhinde icra takibi başlatmış.

İcra dosyalarının Stat ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin kira ve giderleri ile alakalı olduğu görüldü.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun konuşmasının ardından 47. Dönem Yönetim Kurulu, idari ve mali yönden ibrasına geçildi. Yapılan oylamada, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, ibra edildi.

Gelecek yılın bütçesi genel kurul üyeleri tarafından kabul edilirken, yönetim kurulu tarafından şampiyonluk yaşanan sezonla ilgili video yayımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor