İdmana Bakan ve milletvekili girdi ortalık karıştı!

Trabzonspor idmanına Bakan ve Milletvekili girdi.

İdmana Bakan ve milletvekili girdi ortalık karıştı!
Yorum Haber: Levent Ustabaşı

Trabzonspor takımı idman yaparken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yanında Milletvekili AK Parti Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun baskınına uğradı. Kapıda ise Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile Asbaşkan Ahmet Çubukçu karşıladı.

İdman sahasına kadar giren ekip bir ara yede kulübesinde oturarak idmanı izledi, futbolcularla şakalaştı. Bu ziyaret camiada yankı buldu.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübe siyaset sokmakla eleştirilirken siyasiler o dönem bu kadar rahat böyle idmana bile gelmemişlerdi! Böyle olunca büyük eleştirilerin de kapısı açıldı! “Nasıl böyle davranılır, Kulüp Başkanı gelen siyasi lideri makamında ağırlar, böyle idmana nasıl sokar” eleştirileri beraberinde getirdi. Hatta Ersun Yanal’ın önceki Trabzonspor dönemleri hatırlatılarak, “Daha önce o dönemin bakanı Faruk Özak ile Büykşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kulübü ziyaret ettiğinde soyunma odasına girmek istemiş Ersun Yanal istifa ederim girmemeleri gerekiyordu” demişti. Ne çabuk unutuldu eleştirileri yapıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın sessiz kalmasına ve ziyaretten yedek kulübesinde bakanla görüldüğü fotoya ise “Kulübün değerini düşürmemeliydi! Trabzonspor başkanı makamında oturur! Yedek kulübesinde bakan karşılamaz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor