İbrahim Usta’dan Süleyman Soylu mesajı

İbrahim Usta’dan Süleyman Soylu mesajı; "Onun dik duruşundan rahatsız olanlar, bu ülkeyi bataklığa sürüklemek isteyenlerdir"  

İbrahim Usta’dan Süleyman Soylu mesajı
Haber61/Haber Servisi
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya TFF yöneticisi iş adamı İbrahim Usta’dan destek geldi.  İbrahim Usta yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’nin içinden geçtiği zor şartlar karşısında bu ülkenin bir evladı olarak elbette bizlerde duyarlılığımızı ortaya koymak, yerli ve milli olan herşeye ve herkese sahip çıkmak zorundayız. Çünkü dış güçlerin üzerimizde oynadığı oyunlara ancak birlik ve bütünlük içinde karşı koyabiliriz.
 
Son zamanlarda başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere içişleri bakanımıza da sonuçları Türkiye’nin istikbaline etki etmesi amaçlanan iç ve dış saldırı eş zamanlı yürütüldüğünü görüyoruz.
 
Bu ülkenin sorumluluk hisseden bir evladı olarak bu saldırılar karşısında sessiz kalmanın vebal olduğunu düşünüyorum.
 
İçişleri bakanımız hemşerimiz, dostumuz, sayın Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti’nin şüphesiz ki en iyi içişleri bakanıdır. Terörle amansız mücadelesi, milletine yakın olması, her türlü suç örgütlerine karşı dik duruşu, milliliği ve vatan aşkı ile milletimizin gönlünde taht kurmuştur.
 
15 Temmuz kanlı darbe girişimindeki cesareti kararlılığı herkesin malumudur. O gece TRT’de birlikte olduğumuz sayın Soylu’nun kararlılığına cesaretine ve FETÖ denilen katil kanlı örgüt karşısındaki dik duruşuna şahit olan birisiyim.
 
Herkesin köşe bucak kaçtığı o gecede milletimizin arasında kendini ortaya koyan bir bakana bu gün yapılmak istenen saldırı çok haksız ve adi bir davranıştır.
 
Bu davranışa karşı çıkmak siyasi bir taraflılık değil milli bir duruş milli destek anlamı taşımaktadır. Bu nedenle İbrahim Usta olarak milletimizin bir çok ferdi gibi ben de bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılan haksızlığa ve saldırıya şiddetle itiraz ediyor ve yanında olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu ülkede Süleyman Soylu’lar kolay yetişmiyor. Saygılarımla.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor