İbrahim Usta 'tarafsızım' dedi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Trabzonspor üyesi İbrahim Usta yaklaşan Trabzonspor kongresi öncesi birleşme çağrısı yaptı. Tek çatı altında kongreye gidilmesinin daha hayırlı olacağını söyleyen Usta yaptığı yazılı açıklamada başkan adaylarına ça

İbrahim Usta 'tarafsızım' dedi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Trabzonspor üyesi İbrahim Usta yaklaşan Trabzonspor kongresi öncesi birleşme çağrısı yaptı. Tek çatı altında kongreye gidilmesinin daha hayırlı olacağını söyleyen Usta yaptığı yazılı açıklamada başkan adaylarına çağrıda bulundu.

İşte Usta'nın açıklamaları;

Dürüstlük,saydamlık,hoşgörü,güven ve manevi değerleri içsel yaşantımda kendime yol arkadaşı seçmiş,içinde yaşadığım güzel Trabzonumun ve Türkiyemin sorunlarını kendime dert olarak bilerek sosyal sorumluluğu hep ön planda tutmaya çalışarak “baki kalan bu gök kubbede hoş bir seda bırakmayı” amaçlayan bir kariyer süreci var etmeye gayret göstererek gençlere örnek olmayı benimsemiş bir Trabzon ve Trabzonspor sevdalısıyım.

Bu şehirde genç yaşlarda başlayan sivil toplum önderliğim Trabzonumuzun ve Trabzonsporumuzun sorunlarının çözümünde her daim gündeme gelmemizi sağlamıştır. Bu değerli ve anlamlı değerler için arkadaşlarımın ve karakterimin sesini dinleyerek elimden gelen her türlü gayreti “o günün şartlarında” en iyi şekilde yerine getirmek boynumun boprcu olmuştur..

İçinde yaşadığımız anda tüm Türkiye’de olduğu gibi güzel Trabzonumuzda da insanımızın siyasi ve sosyal ortamlarda bölünmüşlüğün görüldüğünü ve bu bölünmüşlüğün her geçen gün arttığını ve ilişkilerin değersizleştiğini görmekteyim.

Trabzonsporumuzun içinde bulunduğu durumdan daha iyi günlere gelmesi için yapılacak kongre sürecinde aday olan arkadaşlarımıza “ben demek yerine biz demeyi” söylemlerini sürekli tavsiye etmeye çalıştık,çalışmaktayız. Trabzonspor’un derdi Trabzon şehrinin derdidir. Trabzonspor’daki her türlü olumsuzluk (maddi-manevi) bu şehrin sokaklarına, ilçelerine, köylerine ve evlerine kadar sirayet eder. Bunun bilincinde olarak, kanaat önderlerinin,sivil toplum örgütlerinin, üyelerimizin ve taratarlarımız birlikte olmaya, birbirine saygı duymaya en kısa zamanda ortak eylemde bulunmaya zorunludur. Buna en az Trabzonsporumuz kdar şehrimizin tüm katmanlarının (sosyal,kültürel,ekonomik) ihtiyacı vardır.

Biz Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak birbirimizi suçlamaya , hakir görmeye,tehdir etmeye dönük harcayarak bir saniyemiz kalmamıştır. Biz uğradığımız haksızlıkları, birbirini mahkemeye vererek birbirimizi kamoyu karşısında rencide ederek ne engelleyebiliriz ne de üstesinden gelebiliriz. Bu kongrede atılacak dostluk adımları ve iyi niyet gösterimleri bu şehri rahatlatacak, kahve sohbetlerinden sokaktaki davranışlarımıza ve bir birey olarak yüz mimiklerimize, ruh sağlımıza yansıyacaktır.

Ben İbrahim Usta olarak, bu şehir ve bu büyük futbol takımı için her daim elimi taşın altına soktum ve sokmaya devam edeceğimi her bir kardeşim,abim ve taraftarlarımla işbirliği yapmaya hazır olduğumu belirtirim.

Bu bağlamda kongremize tek çatı altında birlikte gidilmesinin en hayırlısı olacağını düşünüyorum. Bu sağlanamadığı takdirde tarafsız olduğumu kamuoyuna duyuruyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler