İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Demirören'i neden destekledi? İşte perde arkası

Haber61 – Spor Servisi – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören’i destekleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün gerilmesine ve camiadan büyük tepki görmesine  neden oldu.Haber61 Hacıosmanoğlu’nun kendi yönetimi

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Demirören'i neden destekledi? İşte perde arkası

Haber61 – Spor Servisi – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören’i destekleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün gerilmesine ve camiadan büyük tepki görmesine  neden oldu.

Haber61 Hacıosmanoğlu’nun kendi yönetimi ile yaptığı görüşmedeki perde arkası detayı ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre; Hacıosmanoğlu, yönetimi ile yaptığı toplantıda Oy kullanacak Trabzonspor delegelerene “Yıldırım Demirören’i destekleyelim mi?” destekleyelim mi sorusu yöneltti. Bu sorunun üzerine yönetimden olumsuz cevap alan Hacıosmanoğlu, karar saygı duyduğunu ve Demirören'e destek vermeyeceklerini ifade ederek toplantıdan ayrıldı.

Toplantının ardından dün gece havayolu ile birlikte apar topar İstanbul’a uçan Hacıosmanoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’a geleceğinin bilgisini alarak havalimanında Erdoğan'ı bekledi.

Saat : 02:00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanına ulaştığında Hacıosmanoğlu kendisini karşıladı. Havalimanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen başkan Hacıosmanoğlu, daha sonra havalimanında ayrıldı.

Sabah saatlerinde TFF Genel kurulu için Başkente giden başkan Hacıosmanoğlu’nun bu saate kadar Demirören’e destek vermeyeceğini bilen yönetim burada başkan Hacıosmanoğlu'nun  tavrının Demirören lehine değiştiğini öğrenen yöneticiler büyük şok yaşadı

Hacıosmanoğlu, Yönetimin aldığı Demiröreni desteklememe  kararının tam aksine davranarak Yıldırım Demirören’i destekledi. Bunun öğrenilymesi ile birlikte kulüpte deprem etkisi yaşandı

. Yönetimle görüşmesinde Demirören’e destek verilmeyeceğinin altının vurgulamasına rağmen kararın arkasında başkan Hacıosmanoğlu, durmayınca gece toplantı yaptığı yöneticiler çok geçmeden istifa kararı aldı. Başkan sözünün arkasında durmaması nedeniyle bazı yöneticiler tepki gösterirken  Hacıosmanoğlu,kongrede Demirören'in konuşmasını dinledikten sonra kongrenin bitmesini beklemeden salondan ayrılarak  İstanbul’a döndü.

Bu gelişme üzerine bazı yöneticiler kongre devam ederken istifalarını açıkladı,bazı isimlerde istifanın eşiğine geldi

Tepkiler çığ gibi büyüyünce Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yakın çevresine “ O kadar baskı gördüm ki bilemezsiniz. Gerekirse bir toplantı düzenleriz ve kongreye gideriz bir sorun yok.TFF’de yapılan seçimlerde arkadaşlarım beni anlamadı.”dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor