İbrahim Hacıosmanoğlu intikam alacak!

Haber61.net - Spor Servisi - İstanbul'da bulunan 4 üniversitenin; İstanbul Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin Trabzonspor Taraftarlar Kulüpleri (ÜniTS) tarafından düzenlenen ve sosyal medya aracılığı

İbrahim Hacıosmanoğlu intikam alacak!

Haber61.net - Spor Servisi - İstanbul'da bulunan 4 üniversitenin; İstanbul Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin Trabzonspor Taraftarlar Kulüpleri (ÜniTS) tarafından düzenlenen ve sosyal medya aracılığı ile Trabzonspor taraftarlarının ve tüm Karadenizlilerin oylamış olduğu 'Karadeniz'in 'En'leri ödül töreni İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Gecede "en iyi yönetici" seçilen Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi: "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Kupayı vermediler ama bir gün onlardan intikamımı alacağıma inanıyorum. Ödüle Layık mıyız değil miyiz diye düşünüyorum. Burda ben kendi adıma bu Ödüle Layık olmadığımı düşünüyorum. Şampiyon olan Başkanlar ödül almalılar. Buna 2010-2011 sezonu da dahil. Önümüzde ki yıl şampiyonluk hedefimiz. Bir daha ki sene şampiyon kadroyu kurmak istiyoruz. O zaman bu ödüle de layık oluruz."

Hacıosmanoğlu ayrıca,"Bir daha ki sene şampiyonluğa odaklanıp UEFA ve Türkiye Kupasına yedek kadroyla çıkacağız" dedi.

1-367.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor