İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ban başkan değilim"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapmış olduğu basın toplantısında ilginç bir açıklama yaptı. Sözlerinin en başında Hacıosmanoğlu, “ Ben artık başkan değilim ve burada Trabzonspor’un baş

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Ban başkan değilim"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapmış olduğu basın toplantısında ilginç bir açıklama yaptı. Sözlerinin en başında Hacıosmanoğlu, “ Ben artık başkan değilim ve burada Trabzonspor’un başkanı olarak konuşmuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa seçildiği 2013 yılındaki kongrede, yönetimin görev süresinin tüzüğe aykırı olarak uzatılmasına yerel mahkemenin verdiği iptal kararını Yargıtay'ın son kez onamıştı.

Yargıtay'ın kararının kulübe ulaşmasının ardından Trabzonspor'un en geç 45 gün içinde kongre yapması gerekiyordu ve Aralık’da kongre kararı alınmıştı. Bu kararın Trabzonspor’a iletmesinin ardından Hacıosmanoğlu, bugün kendi ağzından resmen başkan olmadığını açıkladı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor