Huzurlarınızda Sosa...

Trabzonspor’un yeni yıldızı Sosa, belki de takım arkadaşlarının adını öğrenmeden formayı giymesine rağmen performansıyla fark yarattı

Huzurlarınızda Sosa...
Bordo-Mavililer’in flaş transferi Sosa, önceki gün resmi imzayı attığı Medical Park Stadı’nda 1 gün sonra maça çıktı. Takımla birlikte sadece bir idman yapabilen Arjantinli yıldız, hazır görüntüde olduğunu söyleyince teknik direktör Ersun Yanal’dan formayı kaptı.

Hocasının ilk 11’de görevlendirdiği Sosa, futboluyla fark yarattı. Trabzonspor’un orta sahadaki beyni olan Sosa, ilk yarıda bütün duran topların da başına geçti. İkinci yarıda ise pozisyona göre duran topları Yusuf Yazıcı ile paylaştı. Belki de bazı takım arkadaşlarının adını bilmeden sahaya çıkan Sosa, buna rağmen uyum sorununu minimum seviyede yaşadı ve attığı paslarla fark yarattı.

‘Daha iyi olacak’

Süper Lig’deki son maçına 480 gün önce Beşiktaş formasıyla çıkan ve Konyaspor’a karşı forma giyen Sosa, uzun bir aranın ardından müthiş dönüş yaptı. Yüzde 80 pas isabetiyle oynayan Sosa, kazandığı 6 ikili mücadele ile dikkat çekti. Ersun hoca da, “İlerleyen dönemde Sosa çok daha iyi olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor