Hüsnü Özkara altyapı gerçeğini anlattı

Hüsnü Özkara "Menajer oyunlarıyla küstürdüler"

Hüsnü Özkara altyapı gerçeğini anlattı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un eski futbolcularından ve eski antrenörlerinden Hüsnü Özkara, bordo mavili kulübün bugün gerçekleştirilen konresinde Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Özkara altyapı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı ve altyapıdan Yusuf Yazıcı ile birlikte çıkan Abdulkadir Parmak'ın menajer oyunlarıyla küstürülerek takımdan ayrılmasına neden olunduğunu söyledi. 

Özkara şöyle konuştu;

Gelinen durumdan hiçbir Trabzonsporlu'nun memnun olduğunu sanmıyorum. Ben Trabzonspor'un içinden gelmiş biriyim. Bizim hem sahada hem ekonomik olarak güçlü olmamız lazım. Biz 3 büyüklerle yarışacak ekonomik gücü bulamayız. O yüzden özümüze dönmek zorundayız. 2000 ve 2007'de Trabzonspor'da çalıştım. Trabzonspor'da ekonomik sorun her yıl katlanarak artıyor. Ne yazık ki bunu görüyorum. Trabzonspor'daki asıl sorun, bir mevkiye kim layıksa onun gelmesi gerek. Hak eden kimse onun gelmesi lazım. Torpil olmaması gerek. Bu bakış açısıyla altyapıya bakacaksak kapatalım. Özkan hocama yıllar önce söyledim. Bizim altyapıya dönüş yapmamız lazım gelen yasaktan memnunum. Geçen sene Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Parmak'ı Samsun'a veriyorlardı engelledik. Yusuf bizde oynamaya başladı. Abdulkadir'i ise menajer oyunlarıyla küstürdüler. Tam formunu yakalamıştı çok iyi oynuyordu. Şimdi Adana Demirspor'da. Demek altyapıdan oyuncu geliyor bunu artırmamız lazım. Trabzonspor kongresi bu olmamalı daha coşkulu olmalı. 2 başkan adayı var. Kim olursa olsun bu borcun altından nasıl kalkacağız. Kendi özümüze dönmedikten sonra bu tür insanları buluruz ama bu ruhu bulabilir miyiz. Bu altyapıdan oyuncu için de geçerli. Seyircinin altyapıdan gelen oyuncuya tahammül etmesi lazım. Dünya Yusuf'un peşinde ama Yusuf'u geçen haftalarda küstürüyorduk. Düzeleceğine inanıyorum. Özkan Hoca, Hayrettin bey , futbolu bilen ekip.  Trabzonspordan başka ortak değerimiz yok onu yaşatmamız lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor