Hüseyin Türkmen: Çok puan farkı olunca karıştırıyoruz...

Trabzonspor'da maç sonunda Hüseyin Türkmen konuştu

Hüseyin Türkmen: Çok puan farkı olunca karıştırıyoruz...

Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Cornelius’un golünde asisti yapan isim Hüseyin Türkmen maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hüseyin şöyle konuştu;

Değişen isimlerin oyuncuların illaki önemi var ama iyi anlaştıktan sonra hiçbir değişkenlik fark etmiyor benim için. Denswil, Dorukhan ve Puchacz ile çok güzel bir iletişim kurduk ve takımı savunduk. Pasımda da çok şükür uzun zaman sonra asist yaptım, Cornelius ile göz göze geldik ve koşu yaptığı yere pası attım.

Son 7 maçımız kaldı 13 puan fark var galiba. Doğru mu? Çok fark olunca karıştıyoruz... İnşallah en yakın zamanda şampiyonluğu göğüsleriz. Bu taraftar bu şehir bunu hak ediyor. Berabere kaldık fakat iyi oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynadık.

Aslında biz Beşiktaş’ın bu sistemle oynayacağını biliyorduk hafta boyunca iyi de çalıştık. Futbol bu değişkenlik olabiliyor. Performans bazen iyi bazen kötü olabiliyor. Orada son dakikada attığımız golle kazanmıştık burada berabere bitti. Önümüze bakacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler