Hüseyin Türkmen: Bana Avrupaya gideceksin deselerdi...

Trabzonspor'un genç oyuncusu Hüseyin Türkmen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Hüseyin Türkmen: Bana Avrupaya gideceksin deselerdi...

Trabzonspor UEFA Avrupa Lig'nde Basel'e konuk oluyor. Grupta herhangibir iddiası olmayan ve bu sezon son maçına çıkacal olan Trabzonspor'da Ünal Karaman ve Hüseyin Türkmen basın toplantısı düzenledi.

Hüseyin türkmen "Bugün grubumuzun son maçını oynamak için geldik. Bu maç için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Grubumuzda ki durumun farkındayız. Sonuncuyuz ama biz sahaya en iyisini vermek için çıkıyoruz Kim olursa olsun, en küçüğünden en büyüğüne bu mücadelenin farkında. Yarın ülkemizi en iyi şekilde temsil edip ülkemize dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı ve genç oyuncuların kendilerinden daha iyi olacaklarına inandığını belirtip "Trabzonspor her zaman bu isimleri duyacaktır. Ben Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı, Uğurcan, Ömür.. bizden sonra da her sezon olacaktır. Bizlere inandılar. Her sezon boyunca yeni isimler aramıza katılacaktır. Belki bizden daha iyi olacaklar. Direkt oynayacaklar. Bugün UEFA Avrupa Ligi oynuyoruz. Bundan bir sene önce 2 sene önce kim bilebilirdi. Ben 5 sene önce Abdürrahim Dursun ile aynı odada kalıyorum altyapıda.Bana Avrupa’ya gideceksin, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaksın deseler gülerdim. Serkan olsun, Behlül geliyor, Kerem Baykuş geliyor. Daha güçlü şekilde geliyorlar." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor