Hüseyin Tok: Trabzonspor kendi rakiplerini mutlaka yenmeli

Trabzonspor'un efsane ismi Hüseyin Tok Gaziantep FK maçı öncesi konuştu.

Hüseyin Tok: Trabzonspor kendi rakiplerini mutlaka yenmeli

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hüseyin Tok maç öncesinde Haber61 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Tok "Abdullah Avcı’nın gelmesinin ardından iyi bir performans yakalandı. Çok önemli bir istatistik var. Her takım puan kaybedebilir, önemli olan en az puan kaybını yaşamak. Bir anda Trabzonspor iddialı duruma geldi. Trabzonspor kendi rakiplerini Fenerbahçe’yi Galatasaray’ı da mutlaka yenmeli. Gaziantep maçı da çok önemli mutlaka kazanılmalı. Biz alıştık bizim dönemimizdeki gibi kaç gol atalım diye maçlara çıkmaya.
Dünden bugüne çok şey değişti. Antrenman imkanları çok yükseldi, sahalar çok iyi. Oyun çok hızlandı, tempo çok yükseldi. Artık herkesin çalışma imkanları çok iyi. Eskiden bizim dönemimizde 60. Dakikaya kadar gelindiğinde Türk futbolu bitti denirdi. Biz yolda izde koşar çalışırdık şimdiki şartlar çok iyi. Ama klas oyuncu tarzı azaldı. Çünkü hep savunma takım oyunu var. Rakip alan bırakmıyor. Çok çalışmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Tok, Bakasetas'ı beğendiğini belirtip "Benim 75’deki ilk şampiyonluk çok önemliydi. Kimse İstanbul dışında birini şampiyon olmasını beklemiyordu. Herkes takılacak diye bekliyordu biz bunu kırdık. Ben orta sahada ileriye dönük oynuyordum. 14 gol attım zaten gol kralı 16 gol atmıştı.  2 puanlı sistemde 1 gol bile çok kritik önemliydi. Fenerbahçe’ye 61. Dakikada attığım golle liderliği aldık 4 maç sonra da şampiyonluğu aldık. Devrim niteliğinde bir goldü. O maçta attığım gol çok önemliydi. Trabzonspor kazanma alışkanlığı elde etti. Bakasetas ve Berat’ın katkıları çok iyi. Bakasertas’ı da çok beğeniyorum. Çok klas." şeklinde konuştu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor