Hüseyin Çimşir’in istifasının perde arkası: Sen bırakırsan biz de bırakırız

Trabzonspor’da Hüseyin Çimşir’in daha önce istifa ettiği ortaya çıktı.

Hüseyin Çimşir’in istifasının perde arkası: Sen bırakırsan biz de bırakırız

Haber61 - Haber Servisi

Trabzonspor, lider girdiği koronavirüs arasının sonrasında ilk maçta Göztepe’yi yenerek liderliğini sürdürdü. Daha sonra Alanyaspor ve ligin sonuncusu Ankaragücü maçlarında alınan beraberlikle takımda adeta kriz yaşandı.

Ankaragücü maçı sonrasında gelen ağır eleştiriler sonrası istifa kararı aldığı öğrenilen Hüseyin Çimşir’i bu kararından futbolcuların vazgeçirdiği öğrenildi. Kaptan Sosa başta olmak üzere takımdaki birçok oyuncunun “Sen bırakırsan biz de bırakırız” sözleri üzerine Çimşir kalmaya karar verdiği belirtildi.

Bu sürecin ardından Galatasaray galibiyeti gelse de takımdaki durgunluk izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Antalyaspor beraberliği, Denizlispor ve Konyaspor yenilgileri sonrası fırsatı değerlendiren Başakşehir’in şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, artan yoğun tepkiler sonrası Hüseyin Çimşir’in Ankaragücü maçı sonrası verdiği kararı yenileyerek yönetimden görüşme talep ettiği öğrenildi.

Yapılan toplantının ardından tazminat beklentileri olmadığını belirten Çimşir ve ekibi karşılıklı anlaşma sonrası görevi bıraktılar. Trabzonspor’un kalan 1 kupa ve 1 lig maçına da Eddie Newton’nun hazırlamasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor