Hüseyin Çimşir'den transfer açıklaması: Bir, iki futbolcu daha...

Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir maç sonunda konuştu

Trabzonspor'un Antalya kampında Bursaspor ile oynadığı ve 0-0 sona eren hazırlık maçının ardından bordo mavililerin teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.

Çimşir şöyle konuştu;

Bildiğimiz ve görmek istediğimiz oyuncular vardı. O tyarzda karma bir takım yaptık. Eksikleri görmek adına iyi bir maç oldu. Oyuncularımızla da bunları konuşacağız. Oyuncu sayımız fazla. Bazen iki grup yapıyoruz. Süremiz kısa ama tüm oyuncularımızın durumunu görmeye çalışıyoruz. En iyi kadroyu çıkartmaya çalışıyoruz. Kimlerle hangi şartlarda devam edeceğimizin değerlendirmesini yapacağız. Kazasız, sakatsız bu süreci geçip Trabzon’a dönmek istiyoruz

BADOU ALIŞIYOR

Badou benim daha önceden tanıdığım ve bu ligi bilen bir futbolcu. İlk yarı takımında çok fazla oynayamadı ama bakıldığında arzusu iyi adaptasyonu da iyi.

SAKATLARIN DURUMU

Uğurcan Kayserispor maçında sakatlanmıştı. Yusuf Sarı da Konya maçında sakatlanmıştı. Bugün Kerem ve Cafer de problemler oldu. Koruma adına onları da çıkardık.

ONAZİ'NİN FORM BULMASI ZAMAN ALACAK

Onazi yaklaşık 1 yılın üzerine oynamaya başladı. Kolay bir iş değil 1 yıl uzak kalıp dönmek. Formuna kavuşması süre alacak tabiki ama niyeti ve gayreti iyi. Zaman neyi gösterecek görmek lazım.

BU TAKIMA İNANIYORUM

İkinci yarıda şansımız yüksek görüyorum. Çok kaliteli bir kadro var. Bu takıma inanıyorum. Hep beraber arzulanan hedefe inşallah ulaşırız.

BİR İKİ TRANSFER DAHA

Biz ilk yarının sonuna doğru oyuncuların katılması için yönetimle görüşmüştük. Bunlardan biri Ndiaye’ydi aramıza katıldı. Eğer yapabilirsek bir iki takviye de yapacağız. Ama bildiğiniz gibi devre arası transfer yapmak gerçektn oldukça zor.

TALİSCA HAYAL

Talisca gerçekten çok iyi bir oyuncu. Ama benim bildiğim 21-22 yaşındayken ekonomisini düşünerek İngiltere’ye gitmek varken Çin’e gitti. Talisca gibi yetenekli bir oyuncuyu herkes takımda görmek ister ama maliyeti itibariyle hayal.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor