Hüseyin Çimşir'den sitem: Hesaplaşma değil hesap yapma zamanı

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor’u mağlup etti.

Hüseyin Çimşir'den sitem: Hesaplaşma değil hesap yapma zamanı

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 19 haftası erteleme maçında Trabzonapor, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası konuşan Teknik direktör Hüseyin Çimşir “Sörloth’un biraz sıkıntısı var. Yarın net bir şeyler söyleyebiliriz. Ciddi bir şey söyleyebiliriz.” Sözleriyle konuşmasına başlayan Çimşir “Maçı kazandığımız için mutluyuz. Hakettik Farklı olabilirdi. Maç eksiğimiz de ortadan kalktı. Lideriz. İşimiz daha zor. Biz mücadelemize devam edeceğiz. 2. Yarı itibariyle 8 maç oynayıp 20 puan kazanmışız. Ciddi bir performans anlamında yukarı çıkıyoruz. Bu süreç zor fedakarlığa ihtiyacımız var. Bizim hesap yapmamız lazım hesaplaşma yapmamamız lazım. Herkese ihtiyacımız var. Bu dönemde desteğe ihtiyacımız var. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz.” İfadelerini kullandı.

Başakşehir maçıyla alakalı da konuşan Çimşir “Her maçı kazanmak istiyoruz. Taraftara ihtiyacımız var. Pazar günü bizi o destekten mahrum bırakmasınlar. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor