Hüseyin Çimşir’den kırmızı kart yorumu: Hakem ilk pozisyonu görmedi

Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup etti.

Hüseyin Çimşir’den kırmızı kart yorumu: Hakem ilk pozisyonu görmedi

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 21. Haftasında Trabzonspor deplasmandfa Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası konuşan teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Sörloth’un kırmızı kartını değerlendirdi.

Çimşir “Maçın özellikle 20 dakikası istediğimiz gibi değildi. Rakibi karşılamada eksik kaldık. Coşkumuz yavaştı. Sistemle alakalı değişiklikten sonra istediğimiz yere geldi. 20. Dakikadan sonra pozisyona giren bizdik. Maçın geneline baktığımızda hak ettiğimizi düşünüyorum”dedi.

Oyuncu değişiklişkleri hakkında konuşan Çimşir “Maç içerisinde düşündüklerimiz oluyor. Bugün öyle karar verdik. Sonuç itibariyle birileri giriyor birileri çıkıyor. Bizim işimiz görev vermek onların işi de görevini yapmak.” Dedi.

Sörloth’un kırmızı kartı ile alakalı konuşan Çimşir “Bizim oyuncuların sahada kalmak için direnmeleri gerekiyor. Sörloth’a kırmızı öncesi bir temas var, hakem bunu görmedi. Onu verse kart olmazdı. Bundan sonra rakiplerimiz bizimle uğraşacak, bizim sakin kalmamız lazım.” İfadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor