Hüseyin Çimşir seriye başladı!

Trabzonspor Teknik direktörü Hüseyin Çimşir'in 6 maçta sadece 1 beraberliği var.

Hüseyin Çimşir seriye başladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 6 lig maçında 5 zafer, 1 beraberlik gördü. F.Bahçe ve Sivasspor galibiyetleri tattı. Beşiktaş deplasmanından puanla döndü.

Trabzonspor'da Ünal Karaman ile yollar ayrıldıktan sonra göreve gelen Hüseyin Çimşir ciddi bir başarı yakaladı. Bordo-mavililerin başında 6 lig karşılaşmasına çıkan 40 yaşındaki genç çalıştırıcı hiç mağlubiyet almadı. 5 kez sahadan 3 puanla ayrılan Çimşir, sadece 1 kez beraberlik gördü. Fenerbahçe, Sivasspor gibi şampiyonluğa oynayan direkt rakiplerini mağlup eden Karadeniz temsilcisi, Çimşir yönetiminde zorlu Beşiktaş deplasmanından da 1 puan çıkarmayı başardı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor fileleri 19 kez sarstı. Sadece 6 gole izin verdi. Taraftarın Hüseyin Çimşir'e olan güveni de tam anlamıyla oturdu. Devre arasında Chelsea'nin yardımcı hocası Eddie Newton'ın da Çimşir'in ekibine katılması genç hocanın işini kolaylaştırdı. Çimşir, Newton ve Muzaffer Bilazer'in analizleriyle her rakibi çözüyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor