Hüseyin Çimşir: Şampiyonluk hayalimiz var!

Trabzonspor Antalya’daki ilk hazırlık maçını Bursaspor ile oynadı.

Hüseyin Çimşir: Şampiyonluk hayalimiz var!

Haber61 - Spor Servisi

Lige verilen arada çalışmalarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor ilk hazırlık maçında Bursaspor ile golsüz bverabere kaldı.

Karşılaşma sonrası konuşan Teknik direktör Hüseyin Çimşir “Şampiyonluk hayalimiz var dedi.

Çimşir “Bursa benim için önemli bir şehir, onla oynamak ayrı bir gurur. Eksiklerimiz var. Eksiklerimiz görme açısından önemli bir maçtı. Eksikliklerimizi tamamlayıp lige ve kupaya hazır olmak amacımız. Güzel bir müsabaka oldu. En güzel şekilde lige başlamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Üzerinizde baskı var mı? Sorusunu yanıtlayan Çimşir “ Baskı her yerde var. özellikle Trabzonspor’da olmadığı zaman yok. 2. Yarıdan beklentimiz şu anki durumun üzerine çıkmak. Şampiyonluk hayalimiz var onun için çabalıyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapma gayretimiz var. Hikayesi okunan bir takım olmak istiyoruz. Bütün arkadaşlarımızla el ele verip inşallah istediğimiz yerde bitiririz.” Dedi.

Ünal Karaman hakkında ise “O benim abim” diyen Hüseyin Çimşir “Ünal hoca 1,5 senedir yardımcısıyım. Ben Ünal hoca ile yeni tanışmadım. Aynı takımda oynadık, Abim. Futbolda her şey oluyor. Önümüze bakmak lazım. Sadece antrenör olarak değil aynı takımda oynadığım ve gurur duyduğum bir abim. Bu konu artık kapanmalı. Başkanıma teşekkür ediyorum. Bu benim için gurur. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. “ dedi.

Transfer için “Almak için oyuncu almayacağım” ifadelerini kullanan Çimşir “Eksikliklerimiz var. Ünal hoca ile de bir planımız vardı. Devre arası transferi kolay bir iş değil. Maliyeti var oyuncunun buraya gelebilirliği var. Almak için oyuncu almayacağım. Kadroya katkısı olacak oyuncu bulursam yönetime bildireceğim.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor