Hüseyin Çimşir kaybetmiyor

Ünal Karaman’ın yerine göreve geldikten sonra Trabzonspor’a seviye atlatan Hüseyin Çimşir, Galatasaray maçında da galibiyete uzandı. Çimşir böylece Karadeniz ekibinin başında ligdeki namağlup serisini 13’e çıkarmış oldu

Hüseyin Çimşir kaybetmiyor

Trabzonspor’un teknik direktörü Hüseyin Çimşir, şampiyonluk mücadelesinde en önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray’ı da devirmeyi başardı ve mühtiş istatistiğini sürdürdü. Dün akşamki karşılaşmada bir an olsun yerine oturmayan ve sık sık kenardan takımına direktiflerde bulunan Çimşir, Bordo-Mavililer’in başında çıktığı 13. lig mücadelesinde de kaybetmeyerek, kendisi adına namağlup serisini sürdürdü.

Kilit rol oynadı

Trabzon’da sezona Ünal Karaman’ın yardımcısı olarak başlayan Hüseyin hoca, Karaman’ın ayrılışı sonrasında Karadeniz temsilcisinin performansının artmasında kilit rol oynadı. Çimşir, İstanbul’dan takımıyla birlikte evine 3 puanla dönerken, Trabzon’un hocası olarak 8. galibiyetini elde etti. Çimşir’in ayrıca Bordo-Mavililer’le 5 de beraberliği bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor