Hüseyin Avni Aker Tadilata alınıyor

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin ardından Hüseyin Avni Aker’in zemini de bakıma giriyor. Lige verilen milli aradan yararlanan Trabzonspor Tesislerin idman sahalarının ardından Avni Aker Stadyumunu da bakıma aldı. Trabzonspor ve pilot takım 1461

Hüseyin Avni Aker Tadilata alınıyor

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin ardından Hüseyin Avni Aker’in zemini de bakıma giriyor.

Lige verilen milli aradan yararlanan Trabzonspor Tesislerin idman sahalarının ardından Avni Aker Stadyumunu da bakıma aldı. Trabzonspor ve pilot takım 1461 Trabzon’un aynı sahayı kullanması nedeni ile zeminde yaşanan sıkıntı nedeni ile tadilat yapılaması için düğmeye basıldı.

Milli aranın ardından ligde deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçına kadar Avni Aker zemininin yetişeceği belirtildi.

PTT 1. Lig’in 4. Haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Adana Demirspor’u ağırlayacak olan 1461 Trabzon takımı Hüseyin Avni Aker Stadyumunun tadilata alınması nedeni ile bu karşılaşmayı Ordu’da oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor