Hurma’dan transfer açıklaması

Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen transfer konusu netlik kazanmaya başladı.Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili takımın Sportif Direktörü Süleyman Hurma Bordo-Mavili takımla adı anılan Zambrano ve Giorgi Loria isimleri için son s

Hurma’dan transfer açıklaması

Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen transfer konusu netlik kazanmaya başladı.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili takımın Sportif Direktörü Süleyman Hurma Bordo-Mavili takımla adı anılan Zambrano ve Giorgi Loria isimleri için son sözü söyledi.

Sportif Direktör Hurma yaptığı açıklamada her gün Trabzonspor’a onlarca futbolcunun isminin geçtiğini belirterek,bu mevsimde transfer olmaz, transferde geç kaldığımız doğru şu saatte yapılacak transferde çok dikkatli olunmalı ifadelerini kullandı.

Oyuncu bulmanın kolay olduğunu belirten Hurma, önemli olan kulübün ekonomik yapısını göze alarak transfer yapmak dedi.

Zambrano transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Hurma transferin 1 hafta daha sürebileceğini belirterek fiyat konusunda anlaşma sağlamaya çalışıyoruz. Henüz netleşmiş bir şey yok. Adı üstünde transfer son anda bir pürüz çıkar transfer gerçekleşmez bunlarda olabilecek şeyler dedi.

Gürcü kaleci Giorgi Loria ile görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Hurma, 1 hafta içinde her şey netleşir ifadelerini kullandı.

Bugün Sosyal medyada Trabzonspor’un İtalya’dan bir forvet ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri de yalanlayan Hurma forvet konusunda böyle bir görüşmem olmadı ifadelerini kullandı. Forvet hattı için görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Hurma, transfer de imza yoksa ben o transfere bitti demem ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor