Hurma'dan M'bia açıklaması: İlgim yok

 Trabzonspor'da art arda yaşanan "serbest kalma" girişimlerine son olarak Stephane Mbia eklenirken Kamerunlu oyuncu ile ilgili eski Sportif Direktör Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu. Dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma M'bia'nıntransferi ile ilgi

Hurma'dan M'bia açıklaması: İlgim yok

 Trabzonspor'da art arda yaşanan "serbest kalma" girişimlerine son olarak Stephane Mbia eklenirken Kamerunlu oyuncu ile ilgili eski Sportif Direktör Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu.

Dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma M'bia'nıntransferi ile ilgili "Bu futbolcunun transferiyle ilgili benim adımın geçmesi tuhaf. Sanırım dönemin başkanı ve yöneticileri bu konuda gerekli bilgileri verecektir. Ben Trabzonspor'da daha göreve başlamadan bu transfer belli bir noktaya gelmişti.Bu oyuncuyla ilgili gelişmelerle ilgili adımın telhafuz edilmesi üzüntü vericidir" dedi.

Hurma, "Hiç ilgim olmayan bir konuda konuşmak istemem. Ama o dönem futbolcu teminat mektubu istemiş başkanımız ve yönetimimiz de bunun yerine çek vermeyi teklif etmişti. Oyuncu da bunu belli bir şart koyarak kabul etti. Bu şartta çeklerin en geç 15 gün gibi bir zamanda ödenmesiydi. Kulüp eğer yöneticiler bu süreyi atladıysa boşverdiyse burda bir başkasının suçlanması manasız değil mi?" açıklamasını yaptı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor