Hurma'dan iki oyuncuya şok teklif!

Kayserispor’daki görevinden ayrılmasının ardından Trabzonspor’da Sportif Direktörlüğe getirilen, transferden oyuncuların durumlarına kadar bütün yetkinin kendisine verildiği Süleyman Hurma, yapılan transferlerde ve Onur Recep Kıvrak krizinde başrol oynamı

Hurma'dan iki oyuncuya şok teklif!

Kayserispor’daki görevinden ayrılmasının ardından Trabzonspor’da Sportif Direktörlüğe getirilen, transferden oyuncuların durumlarına kadar bütün yetkinin kendisine verildiği Süleyman Hurma, yapılan transferlerde ve Onur Recep Kıvrak krizinde başrol oynamıştı.

Hurma’nın transfer konusunda Kayserispor’dan aldığı ve bu takıma gönderdiği oyuncular dikkat çekerken son olarak Trabzonspor altyapısından yetişen iki oyuncuya yaptığı iddia edilen teklif gündemde bomba etkisi yarattı.

Ekspres gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz sezon Kayserispor’da görev yapan Hurma’nın bu kulüple olan ilişkilerini devam ettirme adına yaptığı hamleler, bordo mavili camiayı çileden çıkardı. Kalecisiz kalan Kayserispor’a, Trabzonspor taraftarının sevgilisi Hakan Arıkan’ı geri yollayan yine Kayserispor’un talip olduğu Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı sarı kırmızılı kulübe bedelsiz olarak kiralayan Hurma’nın, takımdan ayrılacak diğer oyunculara ise çok farklı bir tavır sergilediği iddia edildi.

BU NASIL BİR TEKLİF?

Sportif Direktör Hurma’nın, takımdan göndermek istediği Gökhan Alsan ve Göksu Alhas gibi oyuncularla bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Kayserispor’a oyuncu gönderirken kulübün kasasını hiçe sayan Hurma’nın bu genç oyuncularla yaptığı toplantıda “100 Bin TL’lik kiralık bedeli getirin, gidin. Sizden gelecek parayla da personelin maaşını öderim” dediği iddia edildi.

Bilindiği üzere Gökhan, 50 Bin TL+KDV’ye Karabük’e kiralanırken, Göksu ise çok taliplisi olmasına karşın kendisine 100 Bin TL’lik kiralama bedeli veren bulunamadı.

KULÜBÜN EN YETKİLİSİ!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma’nın bu tavrı camia içerisinde şok etkisi yarattı. Camia, Kayserispor’un bir dediğini iki etmeyen ve adeta Trabzonspor şemsiyesi altında Kayserispor’a sponsor olan Hurma’nın kulüpteki geleceğini tartışıyor. Çalışacağı teknik adamı belirleyen ve Teknik heyetin vereceği kararlar üzerinde çok etkili olduğu bilinen Hurma’nın Başkan İbrahim Hacıosmanoglu’nun sahiplenmesiyle birlikte, yönetim içerisinde kendisine muhalif olanları da ekarte ettiği biliniyor.

Kaynak :K. Ekspres

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor