Hurma ve Yanal arasında kriz var mı?

Trabzonspor’da Süleyman Hurma’nın sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ile aralarında kriz olduğu yönünde bir çok iddia gündeme atıldı.Bu iddialara Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber61’e konuşarak son noktayı

Hurma ve Yanal arasında kriz var mı?

Trabzonspor’da Süleyman Hurma’nın sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ile aralarında kriz olduğu yönünde bir çok iddia gündeme atıldı.

Bu iddialara Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber61’e konuşarak son noktayı koydu.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Hurma, kriz iddialarına tepki göstererek “ Bu haberler neden yapılır anlamıyorum. Ersun Yanal bence Türkiye’de ki en iyi iki teknik adamdan biri. Trabzonspor da en iyi hocayla çalışıyor. Bu tür haberleri yazanların hem camiayı hem de kulübü küçük düşürdüklerinden haberleri yok. Ayrıca Teknik Direktörümüz şuan yazıldığı gibi Bodrum’da değil Amerika’da sağlık kontrolünden geçiyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor